1. Home
  2. Gastenboek

Gastenboek

Ik heb genoten van het avondje BUZZ Café in Gent. Puik georganiseerd, lekkere hapjes en drankjes, een originele act van de twee Europakenners die op een ludieke maar toch deskundige manier verheldering brachten bij wat in onze unie en op ons continent momenteel allemaal “at stake” is.

Frans Van Heddeghem
gepensioneerd account manager at Wolters Kluwer

Mooi initiatief en heel erg leuk om zo ongedwongen nieuwe mensen te leren kennen bij een zak friet en een bitterbal! En geef toe : eens écht met je eindredacteur kunnen praten en lachen is zoveel leuker dan altijd maar dat onpersoonlijke gemail. Bedankt voor de invitatie!

Dirk Vercammen

Het BUZZ Café was interessant en ik legde nieuwe contacten. Een onderwerp dat iedereen aanbelangt, en toch voldoende ver weg is van de werkvloer geeft altijd inspiratie. Heel hartelijk bedankt!

Inge De Smet
Rode Kruis

Wij waren zeer aangenaam verrast zowel met de organisatie als met de spreker. In een ongedwongen sfeer genieten van een drankje en een interessant onderwerp, in aanwezigheid van collega’s en zakenmensen is voor herhaling vatbaar!

Paul Martens
ACCOUNTANTS & TAX ADVISERS INTERNATIONAL BVBA

In naam van de Fiduciaire Van Beek & Co dank ik Wolters Kluwer voor de uitnodiging. De presentatie gegeven door Guillaume Van der Stichelen was een uiting van menselijke waarden die iedereen zou moeten nastreven. Op netwerkvlak heb ik enkele contacten kunnen leggen. Het was een fijne avond.

Jozef Van Beek
Fiduciaire Van Beek & Co

Mijn verwachtingen werden ruimschoots ingelost. Een drankje, enkele leuke en interessante babbels én een meeslepende en overtuigende gastspreker in een mooi kader. Méér hoeft voor mij niet. Het feit dat ik de kern van zijn betoog al aan kinderen en vrienden doorgaf spreekt voor zichzelf. Bedankt voor de uitnodiging, ik heb ervan genoten.

Dirk Riemake
Administratief coördinator at VVW-Recrea vzw

Boeiende spreker, toffe locatie & gezellige sfeer. Mijn collega’s en ikzelf zijn volgende keer opnieuw van de partij!

Wouter De Smet
Senior Legal Advisor Insurance Technical Service at Fidea